PINTAKÄSITTELY

SISÄPORTAAT

Teräsosat käsitellään kestävällä jauhemaalauksella. Värisävyinä ovat mahdollisia RAL-classic värikartan sävyt. Kiiltoasteena voidaan käyttää puolikiiltävää tai puolihimmeää.

Betoniaskelmia on saatavissa sileällä betonipinnalla, jossa betonipinta on hiottu, eikä kiviaines ole näkyvissä. Tällä saadaan moderni ulkonäkö, joka sopii loistavasti esimerkiksi mikrosementtilattian kanssa yhteen. Myös perinteiset mosaiikkibetonit ovat saatavilla, joissa kiviaines on hiottu näkyviin. Sävyvaihtoehdot ovat katsottavissa täältä.

Puuosia on saatavilla eri materiaaleilla:

  • Tammi
  • Saarni
  • Koivu

Askelmat käsitellään Osmo-öljyvahalla, jolloin sävytyskin on mahdollista Osmo-värikartan sävyihin. Öljyvahan alle voidaan laittaa öljypetsi tai puuvaha, joten kaikki Osmo-värikartan sävyt ovat mahdollisia. Värillisen öljyvahan sävyt ovat katsottavissa täältä.

ULKOPORTAAT

Teräsosat ulkotiloihin kuumasinkitään aina korroosion estämiseksi. Kuumasinkitty pinta voidaan lisäksi jauhemaalata viimeistellyn ulkonäön saavuttamiseksi. Jauhemaalaus tarttuu tiukasti kuumasinkittyynkin pintaan. Ulos tulevat tuotteet voidaan myös maalata vain osittain. Esimerkiksi ritiläaskelmat ja -tasot jätetään usein kuumasinkityksi, vaikka muut osat maalattaisiin.

Pintakäsittelyvaihtoehdot ovat siis:

    • Kuumasinkitys
    • Kuumasinkitys + osittainen jauhemaalaus
    • Kuumasinkitys + jauhemaalaus

Betoniaskelmien vaihtoehtoina ulkotiloissa ovat pesubetoni tai harjattu betoni. Sävyvaihtoehdot ovat katsottavissa täältä.

Puuaskelmia voidaan tehdä ulkoportaisiin esimerkiksi kestopuusta, lehtikuusesta tai komposiittilaudasta.

Shopping Cart